Zásady ochrany osobných údajov

Kto sme

Adresa našej webovej stránky je: https://martinajunga.sk. Prevádzkuje ju

Správca údajov
Prevádzkovateľ Gogino, o.z., IČO 50817124, (ďalej len prevádzkovateľ) prevádzkuje webovú stránku https://martinajunga.sk/, spracúva Vami poskytnuté údaje v súlade s ustanoveniami Zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 84/2014 Z. z. v aktuálnom a platnom znení.

Kontaktné údaje
Ak sa na mňa budete chcieť v priebehu spracovania obrátiť, môžete ma kontaktovať mailom:  martina.junga@gmail.com

Aké osobné údaje získavame a prečo ich zbierame

Komentáre

Keď návštevníci webu zanechavajú na stránke komentáre, zbierame údaje, ktoré sú zobrazené vo formulári komentára a taktiež IP adresu používateľov a user-agent prehliadača z dôvodu ochrany proti spamu.

Anonymizovaný reťazec vytvorený z vašej e-mailovej adresy (nazývaný aj hash) môže byť poskytnutý službe Gravatar pre overenie, či ju používate. Zásady ochrany osobných údajov služby Gravatar nájdete na: https://automattic.com/privacy/. Po schválení vášho komentára bude vaša profilová fotografia verejne zobrazená spolu s obsahom vášho komentára.

Multimédiá

Pri nahrávaní obrázkov na webovú stránku by ste sa mali vyhnúť nahrávaniu obrázkov s EXIF GPS údajmi o polohe. Návštevníci webu môžu stiahnuť a zobraziť akékoľvek údaje o polohe z obrázkov.

Kontaktné formuláre

Súbory cookies

Ak pridáte komentár na našej stránke, môžete súhlasiť s uložením vášho mena, e-mailovej adresy a webovej stránky do súborov cookies. Je to pre vaše pohodlie, aby ste nemuseli opätovne vypĺňať vaše údaje znovu pri pridávaní ďalšieho komentára. Tieto súbory cookies sú platné jeden rok.

Ak máte na našej webovej stránke účet a prihlásite sa, uložíme dočasné súbory cookies na určenie toho, či váš prehliadač akceptuje súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a sú zrušené pri zatvorení prehliadača.

Pri prihlásení nastavíme niekoľko súborov cookies, aby sme uložili vaše prihlasovacie údaje a nastavenia zobrazenia. Prihlasovacie cookies sú platné dva dni a nastavenia zobrazenia jeden rok. Ak zvolíte možnosť “zapamätať”, vaše prihlásenie bude platné dva týždne. Pri odhlásení sa z vášho účtu sú súbory cookies odstránené.

Pri úprave alebo publikovaní článku budú vo vašom prehliadači uložené dodatočné súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a odkazujú iba na ID článku, ktorý ste upravovali. Súbory sú platné 1 deň.

Vložený obsah z iných webových stránok

Články na tejto webovej stránke môžu obsahovať vložený obsah (napr. videá, obrázky, články a podobne). Vložený obsah z iných stránok sa chová rovnako, akoby návštevník navštívil inú webovú stránku.

Tieto webové stránky môžu o vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, vkladať treťo-stranné sledovanie a monitorovať vašu interakciu s vloženým obsahom, včetne sledovania vašej interakcie s vloženým obsahom, ak na danej webovej stránke máte účet a ste prihlásený.

Aké osobné údaje a na čo sa spracúvajú?

Slobodným a dobrovoľným vyplnením Vašich osobných údajov mi týmto dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov a GDPR.

Spracúvam najmä údaje: meno, priezvisko, adresa doručenia, telefónne číslo, email adresa, bankové spojenie. Údaje sú potrebné pre zasielanie Vami objednanej služby alebo tovaru, vytvorenie faktúry, platby za objednané služby a tovary,  zasielanie informácií a prístupy do online kurzov. Tovarom sú e-knihy a službami poradenstvo a online kurzy.

 

Vedenie účtovníctva.

Ak si objednávate produkty alebo služby z mojej ponuky, potrebujem Vaše osobné údaje (fakturačné údaje) k vystaveniu faktúry, aby som splnila zákonnú  povinnosť pre vystavovanie a evidenciu daňových dokladov.

 

Marketing a zasielanie newsletteru

Vaše osobné údaje – meno, priezvisko, pohlavie, email,  získavam za účelom priameho marketingu – zasielanie obchodných zdielaní. Pokiaľ si objednáte niektoré moje produkty alebo služby, či už platené alebo zdarma, vnímam to ako oprávnený záujem posielať Vám moje newslettery s danou tematikou. Budem to robiť maximálne po dobu 5 rokov od prihlásenia alebo poslednej objednávky, kedykoľvek sa však môžete odhlásiť tlačítkom v pätičke emailu.

Fotografie a videá

Na kurzoch a školeniach vyhotovujeme pre inšpiráciu fotografie a videá. Všetky sú uverejnené len so súhlasom každej osoby. Ak by ste si však neželali byť na danej fotografii alebo videu, dajte mi prosím vedieť.

Poskytovanie údajov tretím stranám

Pre zaistenie niektorých konkrétnych spracovateľských úkonov, ktoré nedokážem sama zaistiť, využívam služby a aplikácie firiem, ktoré dané aplikácie spravujú a sú v súlade s nariadením GDPR

Sú to nasledujúci poskytovatelia:

SmartSelling – aplikácia pre komunikácu, web a fakturáciu Facebook – FB pixel Google – Google Analytics

 

Zabezpečenie a ochrana osobných údajov

Vaše údaje sú u mňa v maximálnom bezpečí. Zaobchádzam s nimi ako so svojimi.

 

Vaše práva v súvislosti s ochranou osobných údajov

V súvislosti s ochranou osobných údajov máte niekoľko práv. Pokiaľ budete chcieť niektoré z nich využiť, kontaktujte ma na emailovú adresu MARTINA.JUNGA@GMAIL.COM

 

Máte právo na informácie, ktoré sú z informačnej stránky so zásadami spracovávania osobných údajov.

Vďaka právu na prístup ma môžete kedykoľvek vyzvať a ja Vám doložím v lehote 30 dní, ako Vaše osobné údaje spracovávam a prečo.

Pokiaľ sa u Vás niečo zmení – Vaše údaje budú neaktuálne alebo doplnené, máte právo na doplnenie a zmenu osobných údajov.

Právo na obmedzenie spracovávania- pokiaľ sa domnievate, že spracovávam Vaše údaje nepresne, alebo, že robím spracovávanie nezákonne, ale nechcete všetky údaje zmazať, alebo pokiaľ ste vzniesli námietku proti spracovávaní.

Tento rozsah osobných údajov alebo účel jeho spracovávania môžete obmedziť. (Napr. odhlásenie z newsletteru obmedzuje účel spracovávania pre zasielanie obchodných zdieľaní.)

Právo na výmaz- Vaším ďalším právom je právo na výmaz. V takomto prípade vymažem všetky Vaše osobné údaje zo svojho systému i zo systému všetkých  ďalších spracovávateľov a záloh. Na zaistenie práva na výmaz potrebujem 30 dní. O dokončení výmazu Vás budem informovať na e-mail.

Sťažnosť na Úrad na ochranu osobných údajov- Pokiaľ máte pocit, že s Vašimi údajmi nezachádzam  v súladu so zákonom, máte právo sa so svojou sťažnosťou kedykoľvek obrátiť na Úrad pre ochranu osobných údajov. Budem Vám  veľmi vďačná a rada, ak budete o tom najprv informovať mňa osobne, aby som s tým mohla niečo urobiť a poprípade chybu napraviť.

Odhlásenie zo zasielania newsletteru a obchodného zdieľania- E-maily s inšpiráciami, článkami, produktami, službami Vam zasielam pretože ste mojim zákazníkom na základe oprávneného záujmu. Pokiaľ zákazníkom ešte nie ste, posielam Vám informácie na základe Vášho súhlasu. V oboch prípadoch môžete  ukončiť odber mojich e-mailov stlačením odhlasovacieho odkazu v každom zaslanom e-maile.

 

Mlčanlivosť

Dovoľujeme si Vás uistiť, že moji zamestnanci i spolupracovníci, ktorí budú spracovávať vaše osobné údaje sú povinní zachovávať mlčanlivosť o osobných údajoch a bezpečnostných opatreniach, ktorých zverejnenie by mohlo ohroziť zabezpečenie Vašich osobných údajov. Táto mlčanlivosť pritom trvá aj po skončení zmluvných záväzkov so mnou. Bez vášho súhlasu nebudú vaše osobné údaje vydané žiadnej inej tretej strane.

 

Poskytovanie osobných údajov tretím osobám

K vašim osobným údajom môžu mať prístup moji zamestnanci alebo spolupracovníci. Pre zabezpečenie konkrétnych spracovateľských operácií, ktoré nedokážem poskytovať vo vlastnej réžii, využívam služba a aplikácie spracovateľov:

  • Mailchimp
  • SmartSelling a.s. (SmartEmailing, MioWeb, FAPI)
  • Facebook
  • Google

Je možné, že sa pre uľahčenie a skvalitnenie spracovania v budúcnosti rozhodnem využiť ďalšie aplikácie alebo spracovateľov. Sľubujem vám však, že v takomto prípade pri výbere budem na spracovateľov klásť minimálne rovnaké nároky na zabezpečenie a kvalitu spracovania ako na seba.

Poskytovanie údajov mimo Európskej únii

Akékoľvek spracovanie osobných údajov bude vykonávané na území EU.

Cookies

Pri prechádzaní našich webových stránok zaznamenávam vašu IP adresu, ako dlho sa na stránke zdržíte a z akej stránky prichádzate. Používanie cookies pre meranie návštevnosti webu a prispôsobenie zobrazenia webových stránok vnímam ako svoj oprávenený záujem správcu, pretože verím, že vďaka tomu vám môžem ponúknuť ešte lepšie služby.

Cookies pre cielenie reklamy budú spracované len na základe vášho súhlasu.

Moje webové stránky je možné prechádzať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie osobných údajov. Používanie cookies môžete na svojom počítači zakázať.

Tieto zásady spracovávania osobných údajov platia od 1.5.2018

Pri pridávaní komentára, komentár a jeho metaúdaje sú uchovávané oddelene. Vďaka tomu vieme automaticky rozpoznať a schváliť akékoľvek súvisiace komentáre bez toho, aby museli byť podržané na moderáciu.

Pre používateľov, ktorí sa zaregistrujú na našich webových stránkach (ak takí existujú), ukladáme aj osobné údaje, ktoré poskytujú, do ich užívateľského profilu. Všetci používatelia môžu kedykoľvek zobraziť, upraviť alebo odstrániť svoje osobné údaje (okrem zmeny používateľského). Správcovia webových stránok tiež môžu zobraziť a upraviť tieto informácie.

Aké práva máte nad svojimi údajmi

Ak na tejto webovej stránke máte účet, alebo ste tu pridali komentár, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, včetne údajov, ktoré ste nám poskytli. Môžete tak isto požiadať o vymazanie osobných údajov. To sa ale netýka údajov, ktoré o vás musíme uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov.

Ďakujem za Vašu dôveru.


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram